Seneste Nyt

 

Freja og Karina hjælper de unge

De to frivillige lektiehjælpere sidder klar til at hjælpe de unge med lektierne, en snak eller et spil Uno

Hver torsdag eftermiddag kan unge komme forbi i Greve Nord Projektets lokaler i Gersagerparken 71 og få hjælp til lektierne af to frivillige. 
Freja Høj Nielsen og Karina Lykke Jensen er frivillige i lektiecafeen, og de er glade for at kunne hjælpe med fx en dansk stil, en engelsk opgave eller til bedre at forstå forskellen på nutid, datid, førnutid, førdatid m.m. ”Det er virkelig en fed følelse at kunne hjælpe andre. Det gør mig glad at vide, at jeg har været med til at hjælpe. Det er ikke kun de unge, der får noget ud af det, det gør vi også. Jeg får også energi af at komme herned. Man går glad hjem hver gang,” siger Freja, der bor i Askerød og til dagligt arbejder i en brillebutik. Læs mere her

Freja og Karina hjælper de unge

 

 

Vores afdelinger i Gersagerparken har meldt os til tjenesten. Så slipper vi i år sikkert for larmen af måger skader, m.m.

Flere afdelinger i boligselskabet har oplevet problemer med måger og lignende, derfor har boligselskabet haft kontakt med Falkonertjenesten. Nedenstående information fra falkonertjenesten samt en beregning over hvad det vil koste. Det er netop nu på denne årstid der skal sættes ind, derfor vil jeg gerne have en tilbagemelding fra hver afdeling, indenfor de nærmeste dage, om der er interesse for dette eller ej.

Mail fra Falkonertjenesten:

Vores tilbud til jer lyder på mågekontrol 7800 kr pr. Dag. Prisen er ex. Moms.

Vores falkonerer kommer fra solopgang og er på lokaliteten indtil det bliver mørkt. Vi kører med 6 specialtrænede rovfugle pr. Bil. Disse bliver på skift sendt i luften og vil typisk sidde på tagene i området. Løbende vil falkoneren tage falken ned på handsken, sætte den i bilen og køre om på den anden side af bygningen/ området og sætte en ny fugl i luften hvilket bevirker at mågerne bliver stresset og forlader området.

Hvor mange dage der skal til er svært at spå om, men jeg vil formode at vi nok taler om en uge eller lig. Til gengæld er det helt sikkert at hvis i vil af med skadefuglene skal I forvente at det vil tage 2-3 år hvor vil skal gentage dette hvert forår. Måger, krager, skader og lign. Har en "episodisk" hukommelse hvilket bla. Gør at de altid vil finde vej til selvsamme område hvor de er født for selv at reproducer afkom her...

Beregning:  7.800,00 kr. pr. dag plus moms 9.750,00 14 dages service = 136.500,00 kr. delt med 3160 lejemål = 43,20 kr. pr. bolig.

Mvh. Jonathan Schiønning Greve Boligselskab

 

Gæstehus i Gersagerparken kan nu lejes. Kun for beboere i Gersagerparkens afd. 4 og afdeling 31

Henvendelse på ejendomskontoret i Gersagerparken 8. 

Prisen fra mandag til torsdag kr. 500. Fredag til og med søndag 500 kr. For en uge kr. 1000. Der kan pålægges rengøring, hvis ikke der er rengjort som modtaget.

Se billeder af gæstehuset her klik Der er Wifi og TV grundpakke.

 

 

Vores motionsklub er igang Åbent mellem 07- 22.00

Billeder kan ses her klik

Ønsker du at være medlem, skal du personligt kontakte:Leif Bertelsen lb@meintz.dk , eller eller Karsten Rasmussen karsten@brandt-rasmussen.dk for nærmere aftale.

 

 

Henvend dig på ejendomskontoret og hør nærmere hvis du ønsker et lommepengejob.

Ny indsats for fritids- og lommepengejob
Indsatsen omkring fritids- og lommepengejob er et nyt tiltag, der ligger under indsatsområdet Kriminalpræventiv Indsats i helhedsplanen.
Formålet er, at flere 13-17årige fra Askerød, Gudekvarterene/Klyngen og Gersagerparken får et fritidsjob, som øger tilknytningen og motivationen for uddannelse og beskæftigelse.
Indsatsen er delvis eksternt finansieret af en af Beskæftigelsesministeriets puljer, skal udføres som et er et samarbejde mellem Greve Kommune og Greve Nord Projektet og udløber ultimo marts 2019.

Hvordan bor du alment på 12 sprog Klik Her

 

  

Peter Larsen Kaffe har igen i 2017 sponsoreret kaffe til ældreindkøb og præmier til Banko i Gersagerparken. Vi takker mange gange.

God læselyst på vores hjemmeside

 

pil.JPG
Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
cirka et år