Seneste Nyt

 

 

Madspild er flyttet til Gersagerparken 151.Åbent  mand-onsd.fredag og søndag kl 16.00

Frivillige efterlyses Afhenter i egen bil mangler- Succes er noget alle ønsker. Vi i Stop Spild Lokalt (Greve) har succes, og derfor søger vi flere frivillige som enten vil være med til at afhente overskudsvarer eller registre eller uddele/rengøring.Vi 100% frivillige, og ingen er aflønnet.Har du 2-3 timer ugentligt du vil bruge på frivilligt arbejde, og gøre en stor forskel for udsatte i Greve.Så hjælp os med, at hjælpe andre  ❤  Sammen er vi stærkest Undgå , at maden havner i containeren.

                                                              

 

Henrik Mörke-Malmkvist fra Gersagerparken har reddet rigtig mange liv. Og hjulpet et utal af tilskadekomne. I mange år var han falckredder, og den erfaring bruger han, når han i dag bliver kaldt ud som frivillig førstehjælper.

 Læs artikel her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruth og Sven fik nye nabo-venner i Gersagerparken

Kan man rykke det gode naboskab fra villavejen ind i en opgang fyldt med folk, man ikke kender?

Læs artikel Ruth og Sven fik nye naboer

 

 

 

 

 Gæstehus i Gersagerparken kan nu lejes. Kun for beboere i Gersagerparkens afd. 4 og afdeling 31

Henvendelse på ejendomskontoret i Gersagerparken 8. 


Prisen fra mandag til torsdag kr. 600. Fredag til og med søndag 600 kr. For en uge kr. 1000. Der kan pålægges rengøring, hvis ikke der er rengjort som modtaget.

Se billeder af gæstehuset her klik Der er Wifi og TV grundpakke.

 

 

Vores motionsklub er igang Åbent mellem 07- 22.00


Billeder kan ses her klik

Ønsker du at være medlem, skal du personligt kontakte:Leif Bertelsen lb@meintz.dk , eller eller Karsten Rasmussen karsten@brandt-rasmussen.dk for nærmere aftale.

 

 

Henvend dig på ejendomskontoret og hør nærmere hvis du ønsker et lommepengejob.

Ny indsats for fritids- og lommepengejob
Indsatsen omkring fritids- og lommepengejob er et nyt tiltag, der ligger under indsatsområdet Kriminalpræventiv Indsats i helhedsplanen.
Formålet er, at flere 13-17årige fra Askerød, Gudekvarterene/Klyngen og Gersagerparken får et fritidsjob, som øger tilknytningen og motivationen for uddannelse og beskæftigelse.
Indsatsen er delvis eksternt finansieret af en af Beskæftigelsesministeriets puljer, skal udføres som et er et samarbejde mellem Greve Kommune og Greve Nord Projektet og udløber ultimo marts 2019.

Hvordan bor du alment på 12 sprog Klik Her

 

  

Peter Larsen Kaffe har igen i 2017 sponsoreret kaffe til ældreindkøb og præmier til Banko i Gersagerparken. Vi takker mange gange.

God læselyst på vores hjemmeside

 

pil.JPG