Seneste Nyt

   

Klub Puls Gallafest

Den årlige Gallafest for de helt unge i Gersagerparken blev holdt den 16. februar. 2019

Hvilket brag af en fest, de unge mødte op i det fineste tøj, de kunne finde frem. Det var rent Hollywood. 47 unge var fra start, klar til at more sig. Et gruppebillede blev taget.  Klub Pulsfrivillige, stod klar i tjenertøj og tog imod de unge. Indmarch til Disko lys og røgkanoner, med Henrik Mørke som discjockey, jo festen blev skudt i gang på fornemmeste vis.

Serveringen var i gang, sodavandsbaren åbnet og der blev festet igennem med Limbodans og højt humør. 23 unge havde fået lov af forældrene til at overnatte. Det i sig selv er en tillidserklæring på, at forældrene har tillid til vores frivillige i Klub Puls.  

Et kæmpe forarbejde, med tilberedning af pomfritter og kyllingespyd. Opsætning af lys og lyd, havde Pulsfrivillige arbejdet med en hel dag. Tusinde tak, for alt det i gør for Gersagerparkens unger- det er ubeskriveligt og noget, de som voksen ville kunne huske. Jo, Gersagerparken er i sandhed ”et- godt aktivt, trygt, sted- at bo”

Søndag morgen stod den så på morgenmad og afsked – og ikke mindst på en ordentlig rengøring. De frivillige i klub Puls, havde ”revet” en hel weekend ud af kalenderen, for vores dejlige unger i Gersagerparken – Tak er kun et fattigt ord. Se billeder fra Gallafesten her

 

                  Afstemning Extraordinært Beboermøde

Resultatet på det ekstraordinære beboermøde den 11. februar 2019 vedr.

Fibia bredbånd gav følgende resultat:

For stemte             206 

Imod stemte           138

Blanke stemmer        8

Ialt var 176 beboere mødt op = 352 stemmer. Forslaget blev dermed vedtaget.

Beboerne hører nærmere fra FIBIA og Greve Boligselskab de følgende måneder, hvornår fibernettet er tilsluttet.

Ligeledes kommer der brev om, hvornår bredbåndet bliver installeres i det enkelte lejemål.

Afdelingsbestyrelsen i afd. 31 takker for en god debat og det store beboerfremmøde.

 

Der indkaldes til ekstraordinært beboermøde den 11. februar kl. 18.30 på Krogårdsskolen, vedr. fibernet

Se indkaldelse og informationsmøder klik på link 

til Gersagerparken afd. 31 Fiberteamet

Bestyrelsen anbefaler beboerne møder op og stemmer ja. Også selv om du har fibernet hos FIBIA  i forvejen.

Bliver der stemt ja på beboermødet, falder din månedelige ydelse for internet: eksempel nuværende pris for 20/20 kr.129 til en ny pris på 100/100 for 99 kr. Mere hastighed for færre penge. De øvrige priser hvis du ønsker mere hastighed kan ses på nedenstående link. Prisen på bredbåndet låses fast på 99,00 kr. i 3 år og betales over huslejen.

Pris- og produktoversigt

 

TV og Internet info afdeling 31

Der er i Gersagerparken afd. 31 frit valg på alle tv og internet udbydere, for alle beboere. Det vil sige, at det er op til den enkelte beboer selv at vælge de udbydere man ønsker, efter 2017 – Det er Greve Bligselskab, ejendomskontoret samt bestyrelsen uvedkommende. Vi har forhandlet de bedste tilbud for beboerne hos relevante udbydere, både på internet og TV. Det er så op til den enkelte beboer at vælge udbyderen på TV pakker eller Internet. eks. beboeren kan vælge TV ved en udbyder og Internet hos en anden udbyder eller omvendt. Eller begge dele hos den samme udbyder.Kort sagt frit valg. Hør nærmere på ejendomskontoret i Gersagerparken.

Hvis ovenstående beboermøde stemmer ja den 11. februar 2019 på de 99,00 kr.og bliver vedtaget gælder frit valg kun efter 3 år på bredbåndet, til bindingsperioden er udløbet. Beløbet trækkes over huslejen.

Derefter frit valg igen. Efter de 3 år

Så bestyrelsens beslutning i 2014 om frit valg vil give øget konkurence er lykkedes.

 

Nu går vores teknikere snart i gang med kanalomlægningen. Det sker i etaper rundt om i landet i perioden fra tirsdag 15. januar til
tirsdag 19. februar 2019
.  

Xee: Fokus på serier og underholdning  

Den 20. januar får jeres medlemmer og beboere en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The Walking Dead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'Proven Innocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.  
     

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge  

     
Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke. Har jeres medlemmer eller beboere Fuldpakken (Tillægspakke) får de Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i deres tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket. Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen i jeres forening, ændrer vi også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee. 
 

Kanal Ny kanalplads
TV 2 2
TV3 3
Xee 4
DR2 19
DR3 20
DR K 21
MTV 24
Viasat Golf 40
Discovery Science 47


Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4. 

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.   

I kan downloade en ny kanaloversigt.for 2019 her.

                                                              

 

Henrik Mörke-Malmkvist fra Gersagerparken har reddet rigtig mange liv. Og hjulpet et utal af tilskadekomne. I mange år var han falckredder, og den erfaring bruger han, når han i dag bliver kaldt ud som frivillig førstehjælper.

 Læs artikel her 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruth og Sven fik nye nabo-venner i Gersagerparken

Kan man rykke det gode naboskab fra villavejen ind i en opgang fyldt med folk, man ikke kender?

Læs artikel Ruth og Sven fik nye naboer

 

 

 

 

 Gæstehus i Gersagerparken kan nu lejes. Kun for beboere i Gersagerparkens afd. 4 og afdeling 31

Henvendelse på ejendomskontoret i Gersagerparken 8. 


Prisen fra mandag til torsdag kr. 600. Fredag til og med søndag 600 kr. For en uge kr. 1000. Der kan pålægges rengøring, hvis ikke der er rengjort som modtaget.

Se billeder af gæstehuset her klik Der er Wifi og TV grundpakke.

 

 

Vores motionsklub er igang Åbent mellem 07- 22.00


Billeder kan ses her klik

Ønsker du at være medlem, skal du personligt kontakte:Leif Bertelsen lb@meintz.dk , eller eller Karsten Rasmussen karsten@brandt-rasmussen.dk for nærmere aftale.

 

 

Henvend dig på ejendomskontoret og hør nærmere hvis du ønsker et lommepengejob.

Ny indsats for fritids- og lommepengejob
Indsatsen omkring fritids- og lommepengejob er et nyt tiltag, der ligger under indsatsområdet Kriminalpræventiv Indsats i helhedsplanen.
Formålet er, at flere 13-17årige fra Askerød, Gudekvarterene/Klyngen og Gersagerparken får et fritidsjob, som øger tilknytningen og motivationen for uddannelse og beskæftigelse.
Indsatsen er delvis eksternt finansieret af en af Beskæftigelsesministeriets puljer, skal udføres som et er et samarbejde mellem Greve Kommune og Greve Nord Projektet og udløber ultimo marts 2019.

Hvordan bor du alment på 12 sprog Klik Her

 

  

Peter Larsen Kaffe har igen i 2017 sponsoreret kaffe til ældreindkøb og præmier til Banko i Gersagerparken. Vi takker mange gange.

God læselyst på vores hjemmeside

 

pil.JPG
Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
næsten 2 år