Seneste Nyt

 Kære alle.

En lille status fra mig.

Der har i en efterhånden lang periode, været rolig i Greve nord. I tirsdags holdt vi boligsocialt samarbejdsmøde mellem Greve Nord projektet, Greve kommune, Boligselskaberne og politiet, hvor alle havde den gensidige forståelse af at der er roligt i områderne.

Siden sidst har Kurt Worsøe talt med flere beboere i området, og har fået flere henvendelser omkring bekymring om hash salg og hash forbrug. I forlængelse her af, fik Kurt fat i den afdeling der kunne undersøge foranstaltningerne, både i lejligheder og med hunde i området i Gersagerparken. Vi kan fortælle at politiet ikke fandt noget. I må derimod meget gerne sprede budskabet, både at politiet reagerede på henvendelserne, og at vi i forbindelse med aktionen ikke fandt noget. I forbindelse med Black Friday var der rigtig mange mennesker forbi Waves, og politiet var selvfølgelig også tilstede. Selvom der var mange mennesker i Waves i løbet af dagen, forløb dagen uden problemer. Ved sådanne begivenheder med mange mennesker, kan der hurtig opstå problemer, men ikke i Waves J

Politiet er stadig opmærksomme på Greve nord, og forebyggelsen i Greve nord fortsætter selvfølgelig arbejdet med at være tilstede, synlige og tilgængelige for beboerne. Vi vil rigtig gerne have henvendelser omkring bekymringer eller tips om hændelser, derfor må I meget gerne sprede budskabet om, at vi modtager tips, anmeldelser eller fortællinger med stor glæde, og vi selvfølgelig reagere på disse. Dette gælder også hvis I tænker at der er noget vi som politi bør være opmærksomme på, det er ikke sikkert vi ved det, så hellere en info for meget end for lidt.

I Midt- og Vestsjællands Politi har vi særlig fokus på at komme tættere på borgerne, vi ønsker at møde både unge, gamle og dem midtimellem. Vi har rigtig mange gode erfaringer med at være tæt på borgere, og vi vil rigtig gerne møde flere. Derfor må I meget gerne tænke os ind, hvis politiet kunne deltage i noget, hvor vi har mulighed for at møde flere mennesker i øjenhøjde. Det er vigtigt for os, at tale og møde borgere i øjenhøjde, og vi vil gerne høre hvor skoen evt. trykker, og gøre alle tilfredse. Det kan vi gøre, hvis vi kender til de problemstillinger, eller det der påvirker jer eller borgerne i områderne. Derfor kan I altid kontakte mig eller Kurt J

Jeg tænker at vi i starten af det nye år, tager et møde i denne Tryghedsgruppe, og vil gerne høre stemningen her for – og om der er andre der kunne være interessante for gruppen (både gamle, unge og alle dem imellem)?

Har I spørgsmål eller andet, er I altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Med venlig hilsen                                                      

Trine M. Nørgaard Jensen                                                                                        

 

 

Henrik Mörke-Malmkvist fra Gersagerparken har reddet rigtig mange liv. Og hjulpet et utal af tilskadekomne. I mange år var han falckredder, og den erfaring bruger han, når han i dag bliver kaldt ud som frivillig førstehjælper.

 Læs artikel her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruth og Sven fik nye nabo-venner i Gersagerparken

Kan man rykke det gode naboskab fra villavejen ind i en opgang fyldt med folk, man ikke kender?

Læs artikel Ruth og Sven fik nye naboer

 

 

 

Gersagerparkens blå lyn er en stor succes

Beboerne i Gersagerparken har en ret fantastisk mulighed. De kan nemlig blive kørt rundt i områdets el-bil ganske gratis. Vi fik lov at køre med en dag

Vi triller ind på parkeringspladsen foran Gersagerparken 55, chaufføren Ole Hansen slukker motoren, og sidedøren bliver åbnet.

”Værsgo at komme ind. Vi skulle en tur til Frydenhøj Allé, kan jeg forstå?” siger han og smiler i bakspejlet til Winie Reinstein, der sætter sig ind på bagsædet af den lyseblå elbil. ”Ja tak, det ville være dejligt. Jeg skal til lægen nemlig,” svarer hun, mens hun klikker sikkerhedsselen fast, og bilen helt lydløst begynder at køre ud af Gersagerparken.

 

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet  læs artikel klik  Gersagerparkens blå lyn er en stor succes.

 

 Gæstehus i Gersagerparken kan nu lejes. Kun for beboere i Gersagerparkens afd. 4 og afdeling 31

Henvendelse på ejendomskontoret i Gersagerparken 8. 


Prisen fra mandag til torsdag kr. 600. Fredag til og med søndag 600 kr. For en uge kr. 1000. Der kan pålægges rengøring, hvis ikke der er rengjort som modtaget.

Se billeder af gæstehuset her klik Der er Wifi og TV grundpakke.

 

 

Vores motionsklub er igang Åbent mellem 07- 22.00


Billeder kan ses her klik

Ønsker du at være medlem, skal du personligt kontakte:Leif Bertelsen lb@meintz.dk , eller eller Karsten Rasmussen karsten@brandt-rasmussen.dk for nærmere aftale.

 

 

Henvend dig på ejendomskontoret og hør nærmere hvis du ønsker et lommepengejob.

Ny indsats for fritids- og lommepengejob
Indsatsen omkring fritids- og lommepengejob er et nyt tiltag, der ligger under indsatsområdet Kriminalpræventiv Indsats i helhedsplanen.
Formålet er, at flere 13-17årige fra Askerød, Gudekvarterene/Klyngen og Gersagerparken får et fritidsjob, som øger tilknytningen og motivationen for uddannelse og beskæftigelse.
Indsatsen er delvis eksternt finansieret af en af Beskæftigelsesministeriets puljer, skal udføres som et er et samarbejde mellem Greve Kommune og Greve Nord Projektet og udløber ultimo marts 2019.

Hvordan bor du alment på 12 sprog Klik Her

 

  

Peter Larsen Kaffe har igen i 2017 sponsoreret kaffe til ældreindkøb og præmier til Banko i Gersagerparken. Vi takker mange gange.

God læselyst på vores hjemmeside

 

pil.JPG
Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
næsten 2 år