Seneste Nyt

 

 

 

 

 

Hej medlem af Seniorklubben.

Vedhæftet revideret halvårsplan for første halvdel af 2018 KLIK

Bemærk den ændrede dato for skovturen. Info herom kommer senere. Derfor kan der IKKE bestilles/betales billetter hertil endnu.

Du skal også være opmærksom på, at vi gerne vil vide, om du er interesseret i:

a.     Foredrag af Lone Kühlmann om alderdommen, der skal afskaffes - d. 30. januar kl. 14

b.     Per Gustafsson spiller og vi kan synge med - d. 27. februar kl. 14

c.      Foredrag af Thomas Guffi Vestergaard, der fortæller om sit liv -  d. 24. april kl. 14

Hvis I er interesseret i et eller flere af disse 3 arrangementer, meld da tilbage (f. eks. svar på denne mail) eller giv John Frederiksen besked på en af de næste klubdage.

Til foredrag d. 30. januar er der allerede 52 interesserede !

Bemærk, at ved alle arrangementer åbnes dørene først 15 min. før annonceret start.

Allerede fra nu af kan du forny dit medlemskab af Seniorklubben for hele 2018 ved at indbetale 200 kr. (det regner vi med, at det bliver) på   1551   10793904 (husk at skrive medlemsnavn/-navne på) eller kontant til John F

Hav en god dag,  John Frederiksen, kasserer

 

Julebrev til beboerne klik på dokument  2017_Julebrev.pdf 

 

 

Forslag til medlemsvilkår i motionsklubben kan læses her KLIK link

 

 

 

Mange beboere har gennem tiden fået slebet deres knive, sakse m.m. på Køge torv. Han har imidlertid lukket, men Nils har overtaget- Vi har nu fået Nils til at komme i Gersagerparken ved nr. 101. onsdag den 29. november. Kik ned med dine ting der skal slibes mellem kl. 14.00-17.00

 

 

 

 

 

Henvend dig på ejendomskontoret og hør nærmere hvis du ønsker et lommepengejob.

Ny indsats for fritids- og lommepengejob
Indsatsen omkring fritids- og lommepengejob er et nyt tiltag, der ligger under indsatsområdet Kriminalpræventiv Indsats i helhedsplanen.
Formålet er, at flere 13-17årige fra Askerød, Gudekvarterene/Klyngen og Gersagerparken får et fritidsjob, som øger tilknytningen og motivationen for uddannelse og beskæftigelse.
Indsatsen er delvis eksternt finansieret af en af Beskæftigelsesministeriets puljer, skal udføres som et er et samarbejde mellem Greve Kommune og Greve Nord Projektet og udløber ultimo marts 2019.

 

Billeder fra Aktivitetsudvalgets tur til Sønderjylland september 2017 kan ses her KLIK

 

Hvordan bor du alment på 12 sprog Klik Her

 

  

Peter Larsen Kaffe har igen i 2017 sponsoreret kaffe til ældreindkøb og præmier til Banko i Gersagerparken. Vi takker mange gange.

God læselyst på vores hjemmeside

 

pil.JPG
Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
9 måneder