Beboerkørsel og vagtplaner

Ole B Hansen varetager vagtplanerne Kontakt:  o.hansen90@gmail.com Det gælder også, hvis du skulle få lyst til at være frivillig chauffør.

nisan_elbil.png​Hvad er "Beboerkørsel" i Gersagerparken: Det er en gratis ordning for dig der bor i Gersagerparken og har problemer med at komme rundt i Greve for at komme til lægen, kommunen, komme i banken eller posthuset o.s.v.Ca. 30 frivillige holder ordningen i gang så der kan modtages bestilling på kørsel og chauffører til at udføre kørslen.

Sponsorer:

Takket være Velux Fonden udvider vi ordningen med en ny el-bil Nissan Clever. Sponsoreret af Velux Fonden. Det vil nu være muligt at have flere personer med i bilen samtidig. Vi er meget taknemmelig for den nye bil.

 

Jens og Lone der har bageriet Kagekrummen Eriksmindevej  26 er sponsor på morgenbrød til de frivillige telefonpassere og  chauffører, hver morgen. Tak for det.

 Følg dem på Facebook klik og se deres tilbud

 Klik på logo og se hjemmeside

Peter Larsens Kaffe i Viborg  sponsorerer kaffe hver morgen til de  frivillige telefonpassere og chaufførerne.  Tak for det.

 

Du kan bestille  kørsel indenfor Greve Kommune på følgende tidspunkter og blive kørt i tidsrummet - kl. 09:30 til kl. 13:00 og onsdag kl. 9:30 til 16:00

Ring og spørg hvis du er i tvivl vi sidder klar ved telefonen mellem kl. 9:30 til 13:00 og onsdag kl. 09:30 til 16:00. Husk ordningen bygger på frivillige og er derfor gratis.

Hvem kan bruge tilbuddet: Alle personer i Gersagerparken (det er ikke alders bestemt) som ikke selv kan klare transporten til lægen, banken og lignede og ikke er visiteret til kørsel i kommunen. Har du brug for transport og er du ikke visiteret til kørsel i kommunen.

Ringer du blot til kørsel på tlf. 78 78 72 76

Se video oven over klik på billedet - Det er en film fra BL you tube af vores første EL-bil sponsoreret af EL Bil centeret.

Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
næsten 2 år