Beboerkørsel og vagtplaner

Ole B Hansen varetager vagtplanerne Kontakt:  o.hansen90@gmail.com Det gælder også, hvis du skulle få lyst til at være frivillig chauffør.

 klik

nisan_elbil.png​Hvad er "Beboerkørsel" i Gersagerparken: Det er en gratis ordning for dig der bor i Gersagerparken og har problemer med at komme rundt i Greve for at komme til lægen, kommunen, komme i banken eller posthuset o.s.v.Ca. 30 frivillige holder ordningen i gang så der kan modtages bestilling på kørsel og chauffører til at udføre kørslen.

Sponsorer:

Takket være Velux Fonden udvider vi ordningen med en ny el-bil Nissan Clever. Sponsoreret af Velux Fonden.i 2014 Det vil nu være muligt at have flere personer med i bilen samtidig. Vi er meget taknemmelig for den nye bil.

Læs mere klik  Gersagerparkens blå lyn er en stor succes. 

Formand Preben Husted og Borgmester Pernille Beckmann ved indvielsen november 2014 samt de første passagerer

          

  

Jens og Lone der har bageriet Kagekrummen Eriksmindevej  26 er sponsor på morgenbrød til de frivillige telefonpassere og  chauffører, hver morgen. Tak for det.

 Følg dem på Facebook klik og se deres tilbud

 Klik på logo og se hjemmeside

Peter Larsens Kaffe i Viborg  sponsorerer kaffe hver morgen til de  frivillige telefonpassere og chaufførerne.  Tak for det.

 

Du kan bestille  kørsel indenfor Greve Kommune på følgende tidspunkter og blive kørt i tidsrummet - kl. 09:30 til kl. 13:00 og onsdag kl. 9:30 til 16:00

Ring og spørg hvis du er i tvivl vi sidder klar ved telefonen mellem kl. 9:30 til 13:00 og onsdag kl. 09:30 til 16:00. Husk ordningen bygger på frivillige og er derfor gratis.

Hvem kan bruge tilbuddet: Alle personer i Gersagerparken (det er ikke alders bestemt) som ikke selv kan klare transporten til lægen, banken og lignede og ikke er visiteret til kørsel i kommunen. Har du brug for transport og er du ikke visiteret til kørsel i kommunen.

Ringer du blot til kørsel på tlf. 78 78 72 76

Se video oven over klik på billedet - Det er en film fra BL you tube af vores første EL-bil sponsoreret af EL Bil centeret.