TV og internet support

TV og Internet info afdeling 31

Der er i Gersagerparken afd. 31 frit valg på alle tv og internet udbydere, for alle beboere. Det vil sige, at det er op til den enkelte beboer selv at vælge de udbydere man ønsker, efter 2016 – Det er Greve Bligselskab, ejendomskontoret samt bestyrelsen uvedkommende. Vi har forhandlet de bedste tilbud for beboerne hos relevante udbydere, både på internet og TV. Det er så op til den enkelte beboer at vælge udbyderen på TV pakker og Internet. eks. beboeren kan vælge TV ved en udbyder og Internet hos en anden udbyder eller omvendt. Eller begge dele hos den samme udbyder.Kort sagt frit valg. Hør nærmere på ejendomskontoret i Gersagerparken i nr. 8 klik ejendomskontor afdeling 31

FIBIA tilbyder Danmarks bedste fibernet:

beboere i afdeling 31 kan tilmelde sig fibernet og tv pakker

Pris-og produktoversigt Greve Boligselskab

TLF. Fibia  sjælland 70 29 26 66 for bestilling og afmelding af TV pakker og internet

 

Nu kan du få TV, bredbånd og mobil hos YouSee. Vi har nemlig lavet en aftale, så du får adgang til en verden af muligheder – til helt særlige priser.

Se TV når du vil og hvor du vil

Med YouSee kan du se dine TV-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet. App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc. Og på yousee.dk/tvoveralt kan du få hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

 Få den pakke du ønsker

Du kan også blande selv vælg mellem over 100 kanaler KLIK Her

Bland selv pakker kræver kort og kortlæser, i form af enten boks eller CA modul.*

*YouSee Plus (boks) pr. Md 100 kr. HVAD FØLGER MED BOKSEN LÆS/KLIK HER