TV og internet support

Hvad betyder den nye lov om fritvalg tv

Den nye lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, der blev vedtaget 31. maj 2016, bliver ofte omtalt som loven om frit valg af tv-distributør. Mange beboere har derfor den opfattelse, at de nu frit kan vælge, hvem der skal levere deres tv-løsning. Men lovændringen giver kun beboerne ret til at vælge den fælles tv-løsning fra og stoppe betalingen til den. Det giver ikke den enkelte beboer ret til selv at vælge tv-distributør. Den enkelte afdeling/forening kan fortsat vælge en distributør til levering af tv-programmer, programpakker og bredbånd. Det handler med andre ord mere om den enkeltes fravalg af en fælles tv-løsning, end om frit valg.

Eksisterende aftaler fortsætter
Den enkelte beboer kan fravælge den fælles tv-løsning efter 1. oktober 2016. Men har jeres forening indgået en aftale med YouSee før 1. juli 2016, respekterer loven disse aftaler. I så fald kan den enkelte beboer ikke udtræde af den fælles tv-løsning før aftalen med YouSee udløber. Hvis foreningen vælger at opsige aftalen med YouSee, kan den enkelte beboer udtræde fra udgangen af en periode, der svarer til aftalens opsigelsesvarsel.

I alle eksisterende YouSee-aftaler har de enkelte beboere altid kunne framelde sig tv fra YouSee. I skal derfor ikke til at lave nye aftaler med YouSee for at efterleve lovens krav om fravalg af den fælles tv-løsning.

Håndtering af udmeldinger og afkoblinger
Loven gør det ikke muligt at opkræve gebyrer eller lignende hos beboere, som ønsker at blive frakoblet den fælles tv-løsning. Det vil sige at den omkostning, der er forbundet med afkoblingen, ikke kan opkræves hos beboerne.

Har afdelingen/foreningen et YouSee-ejet stikledningsanlæg, håndterer vi afkoblinger for jer. Har I derimod et foreningsejet stikledningsanlæg uden YouSee serviceaftale, skal boligselskabet og administrator håndtere udmeldinger - og de omkostninger der er forbundet med afkoblinger.

Sløjfeanlæg er også en del af lovforslaget
I sidste øjeblik kom sløjfeanlæg med i lovforslaget. Det betyder, at boliger med sløjfeanlæg har en frist frem til 1. januar 2018 til at leve op til, at beboerne kan fravælge den fælles tv-løsning.

Frit valg på TV og internet i Gersagerparken mellem Fibia og You SEE Læs her på siden

Se TV på en ny måde

Med tusindvis af film, serier og programmer er jeres beboere/medlemmer altid godt underholdt hos YouSee. Nu er vi klar med den nye YouSee tv-boks, som giver jer flere valgmuligheder. Med tv-boksen sluttes ringen, så underholdningsuniverset  YouSee Tv & Film nu også er tilgængeligt på den store skærm, der bliver hoveddøren ind til en verden af tv on demand.

Se her hvordan

Ny tv-boks: fra live til tidsforskudt tv

Måske ser jeres beboere/medlemmer allerede deres tv-kanaler på mobil, tablet og pc med YouSee Tv & Film app’en. Nu kan de nemt se det hele, dér hvor tv-oplevelsen er allerstørst. Nemlig på den store tv-skærm. Vi er for længst trådt ind i en verden af streaming og on demand, og er derfor vant til at selv at bestemme, hvad vi vil se hvornår – på mobil, tablet og pc.

Fremover er der mulighed også at tage kontrollen over fjernsynets sendeflade og styre indholdet dér. For med den nye tv-boks kan man se tv på en ny måde og blandt andet få mulighed for, at: 

Optage et afsnit af yndlingsserien – eller hele sæsonen
Spole tilbage og se et afgørende øjeblik igen
Sætte programmet på pause, mens kaffen brygger færdig
Slippe for faste sendetider – man går blot tilbage og finder dét, man ikke nåede at se

Tv-boksen er i konstant udvikling og bliver opgraderet med nye muligheder hver 6. uge. Det holder vi jer orienteret om, så jeres beboere/medlemmer hele tiden får mest muligt udbytte af boksen. 

Information You See

TV og Internet info

Der er i Gersagerparken BS61 frit valg på alle tv og internet udbydere, for alle beboere. Det vil sige, at det er op til den enkelte beboer selv at vælge de udbydere man ønsker, efter 2015 – Det er administrationen og ejendomskontoret og bestyrelsen uvedkommende. Vi har forhandlet de bedste tilbud for beboerne hos relevante udbydere, både på internet og TV. Det er så op til den enkelte beboer at vælge udbyderen på TV pakker og Internet. eks. beboeren kan vælge TV ved en udbyder og Internet hos en anden udbyder eller omvendt. Eller begge dele hos den samme udbyder.Kort sagt frit valg.

Særlige priser for bs61 fra You See

Nu kan du få TV, bredbånd og mobil hos YouSee. Vi har nemlig lavet en aftale, så du får adgang til en verden af muligheder – til helt særlige priser.

Se TV når du vil og hvor du vil

Med YouSee kan du se dine TV-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet. App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc. Og på yousee.dk/tvoveralt kan du få hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

 Få den pakke du ønsker

Du kan også blande selv vælg mellem over 100 kanaler KLIK Her

Bland selv pakker kræver kort og kortlæser, i form af enten boks eller CA modul.*

*YouSee Plus (boks) pr. Md 100 kr. HVAD FØLGER MED BOKSEN LÆS/KLIK HER

FIBIA

TLF. Fibia  sjælland 70 29 26 66 for bestilling og afmelding af TV pakker

 

Til naboer og fagfolk vedrørerne Psykisk Syge
Tilbud i Greve Nord Projektet  Hvis du er bekymret for en medborger, føler dig utryg i dit boligområde eller har behov foren snak om andet, er du altid velkommen til at kontakte Greve Nord Projektets  Tryghedsmedarbejder Suzanne Magelund på telefon: 60 35 46 67 eller   sst@bo-vest.dk    Baggrunden for temaet på årets Bydelskonference 2017 i Greve Nord er, at parterne i stigende grad har oplevet, at der er en række udfordringer med beboere med psykiske lidelser, der bor i de almene boliger her i Greve Nord. Både de fire ejendomsledere i de tre boligområder, som Greve Nord Projektet dækker, de kommunale medarbejdere i PPV og de ansatte i helhedsplanen er enige om, at det er en vigtig problemstilling at sætte i fokus. Formålet med Bydelskonferencen er derfor, at vi allesammen kan få en mere specifik og samlet indsigt i, dels hvad det er for udfordringer, der gør sig gældende hos de forskellige parter og dels debattere, hvad vi kan gøre for at forbedre rammerne for både beboerne selv, naboerne og fagfolk. Klik nedenstående link og bliv klogere. Pjece Sådan kan du gøre BL oplæg Bydelskonference i Greve Nord Psykisk syge Boligselskabernes Landsforening Ejendomsledere oplæg på Bydelskonference Psykiatrifonden oplæg_Boligkonferencen Læs her om de psykiske sygdomme                           EN AF OS oplæg på Bydelskonferencen Læs her fra en psykisk syg Links til sider vedrørende psykisk sygdomBaggrund for Oplæg fra de fire ejendomsledere KL Analyse af psykiske sygdom og misbrug i udsatte boligområder 04.10.2016 Deltagerlisten bydelskonferencen 2017 workshopbesvarelser samlet Invitation Bydelskonference i Greve Nord 2017 Vellykket bydelskonference der skal være plads til alle i de almene boligområder Så galt kan det gå - her er brug for hjælp
Læs mere
Normal fixed 425583 3561013984387 1519880467 n
Preben Husted
10 måneder